Ειδήσεις

Πάει για Δήμαρχος Λάρισας ο Έκτορας Νασιώκας

«Η πόλη δικαιούται και αξίζει μια μεγάλη προσπάθεια. Γι′ αυτό έχει ανάγκη από μια νέα ευρεία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, έξω και πέρα από τα κόμματα, που να αγκαλιαστεί από τους Λαρισαίους και να στηριχτεί από κινήσεις και προσωπικότητες. Για να απευθυνθεί στο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας. Να διαφωτίσει σε βάθος τους πολίτες, να τους πει αλήθειες και να διεκδικήσει τη φωτισμένη, συνειδητή και όχι διλημματική, ψήφο τους, την ενεργό συμμετοχή τους στη μεγάλη προσπάθεια καθ” όλη τη διάρκεια της νέας θητείας και όχι μόνο την περίοδο των εκλογών.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζει αυτή η νέα παράταξη να δοκιμάσει να κάνει πράξη την καλοπροαίρετη συνεργασία πολιτών που εκκινούν από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες αλλά συμφωνούν σε συγκεκριμένους στόχους και πρόγραμμα, κάτι που είναι περισσότερο από αναγκαίο σήμερα στην πατρίδα μας τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική διοίκηση. Σε μια τέτοια προσπάθεια θέλω και προτίθεμαι να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις». Με τα λόγια αυτά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Λαρισαίων μιλώντας σήμερα στην εφημερίδα «Ελευθερία» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μακρή.

Ο κ. Νασιώκας στην ίδια συνέντευξη απευθύνει «πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση του Δήμου Λαρισαίων και να συστρατευθούν σε μια νέα ευρεία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη», ενώ διατυπώνει την άποψη ότι «η αυτοδιοίκηση θα ήταν καλό να αποκοπεί τελείως από τα κόμματα, τα οποία έχουν άλλο πολύ σημαντικότερο ρόλο να παίξουν». Τέλος, αυτοπροσδιορίζεται ως «γνήσιος δημοκράτης μεταρρυθμιστής», ενώ Θέτει ως κεντρική προτεραιότητα τη μετατροπή του Δήμου Λαρισαίων «σε μια σύγχρονη ανεπτυγμένη και ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκά πλαίσια πόλη που να σέβεται τους πολίτες της και να είναι ελκυστική απ” αυτούς», αναγνωρίζοντας όμως ότι πρόκειται για προσπάθεια «δύσκολη που φαντάζει ακατόρθωτη στις σημερινές συνθήκες».

Από το larissanet

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.11
Δύση: 19.37
Σελήνη
9 ημερών
1790
Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.
1821
Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
1913
Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
1914
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κερκύρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
1918
Μάχη του Σκρα και θρίαμβος των Ελλήνων επί των Γερμανο-Βουλγάρων.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Θείρα Αϊδινίου της Μικράς Ασίας.
1920
Η Αμερικανική Γερουσία αναγνωρίζει με ψήφισμά της τα δικαιώματα της Ελλάδος στη Βόρειο Ήπειρο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"