Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη στους Θεσσαλούς κωπηλάτες για τις παγκόσμιες επιτυχίες τους

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σοφία Δαλίδου, τη Βολιώτισσα αθλήτρια του κωπηλατικού τμήματος του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β), που επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 νεανίδων, στο Βαρέζε της Ιταλίας. Η Βολιώτισσα αθλήτρια έκανε περήφανη την Ομάδα της, την Μαγνησία, τη Θεσσαλία και όλη τη χώρα κατακτώντας την πρώτη θέση πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ.

Ακόμη, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Βολιώτες αθλητές Παναγιώτη Αδάμ από τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β, και τον Απόστολο Λυκομήτρο από τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης  που κατέκτησαν το  χάλκινο μετάλλιο για το τετραπλό σκιφ των εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 και  στις Βολιώτισσες αθλήτριες Σωτηρία Μιχαηλίδη και Ευθυμία Κουκλουμπέρη του ΝΟΒΑ που κατετάγησαν όγδοες στη γενική στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων. Συγχαρητήρια στις άξιες αθλήτριες και στους άξιους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές και στις οικογένειες τους για τις τεράστιες παγκόσμιες επιτυχίες που αποδεικνύουν ότι η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση αποτελούν διαβατήρια  επιτυχίας στον αθλητισμό και στη ζωή. Ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Ομοσπονδιακό μας Βολιώτη Προπονητή Γιώργο Φώτου που μαζί  με τους αθλητές του σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία.

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.31
Δύση: 19.01
Σελήνη
12 ημερών
1571
Ναυμαχία της Ναυπάκτου όπου οι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις Ενετών, Ισπανών και Ελλήνων κατατροπώνουν τον τουρκικό στόλο.
1608
Επανάσταση των Κυπρίων κατά των Τούρκων.
1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει να επισπευσθεί η έναρξη της Επαναστάσεως και η κάθοδος του Αλεξάνδρου Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1824
Δύναμη από 4.000 Τούρκους συγκρούεται με 300 Έλληνες στο Πολύδροσο Φωκίδος.
1833
Καθιέρωση της δραχμής ως εθνικού νομίσματος.
1918
Το Α΄ Σώμα Στρατού απελευθερώνει την Δράμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.