Ειδήσεις

Τσοχατζόπου- λος: «Θύματα κρατικής βίας, εγώ, η κόρη και η σύζυγός μου»

Αποκαλύψεις από Σμπώκο και Ζήγρα - Την Τετάρτη 8 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη

«Είμαστε θύματα κρατικής βίας, τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου και η κόρη μου» δήλωσε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν εκλήθη από τον πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χρήστο Κατσιάνη, να τοποθετηθεί επί της κατηγορίας. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε το κατηγορητήριο που τους έφερε όλους στο εδώλιο του κατηγορουμένου «κατάπτυστο» και είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα κυνηγούσαν και προφυλάκισαν τη γυναίκα μου και την κόρη μου».
Ηταν μια κίνηση έκπληξη του προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να ζητήσει λίγο πριν από τη διακοπή της διαδικασίας την τοποθέτηση των κατηγορουμένων επί των κατηγοριών.
Ένταση δημιουργήθηκε στο δικαστήριο, όταν ο αναπληρωτής εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κατά την αγόρευσή του μίλησε για «ανήθικο τρόπο, που έδρασαν οι κατηγορούμενοι, τους οποίους χαρακτήρισε ως άτομα με σταθερή ροπή στο έγκλημα». Πρόσθεσε ότι οι κατηγορούμενοι σύστησαν εταιρίες για να κρύψουν τα παρανόμως κτηθέντα από τον πρώην υπουργό.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο “tovima.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.38
Σελήνη
11 ημερών
1790
Ο στόλος του Λάμπρου Κατσώνη βρίσκεται μεταξύ τουρκικών και αλγερινών πυρών στην Άνδρο.
1821
Ο οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 παλικάρια τρέπει σε φυγή 8.000 Τούρκους στα Δολιανά.
1828
Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς καταλαμβάνει το Φραγκοκάστελλο Χανίων κατασφάζοντας τους υπερασπιστές του.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"