Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου σχεδόν γέμισαν, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στην κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ».
Την τελετή ευλόγησε ο πατήρ Λάζαρος Κουτσογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία αλλά και πρόοδο στον Σύλλογο. Μετέφερε επίσης τις ευχές του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων.

Τα τρία φλουριά που υπήρχαν στις πίτες κέρδισαν η προπονήτρια βόλει κ. Σοφία Παναγιάρη, η κ. Βάσω Πάτα - Κοσμά και η μικρή Γεωργία Μπεμπέ, ενώ τα δώρα που αντιστοιχούν είναι δωροεπιταγές σε καταστήματα του Μουζακίου αξίας 30 ευρώ η κάθε μία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τους Συλλόγου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους προπονητές και τις προπονήτριες του Συλλόγου, Ρακοβίτη Λίλια (Βόλει), Παναγιάρη Σοφία (Βόλει), Μπελάγια Στέφανο (Μπάσκετ) και Ευθυμίου Τόμυ (Στίβος) για την προσφορά τους, ενώ τιμητικά μετάλλια δόθηκαν στην ομάδα των Κορασίδων του Βόλει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο για το πρωτάθλημα Α2 Κορασίδων 2022-23, της ΕΣΠΕΚΕΛ και για την συμμετοχή τους στο final four.
Στην οικογενειακή βραδιά του «ΠΑΣΙΑΛΗ» παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, οι προπονητές και οι προπονήτριες, αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, βόλει και στίβου καθώς και πολλοί γονείς αυτών αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αγλαΐα (Λία) Ρογγανάκη, ο κ. Ηλιούδης, εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, μεταφέροντας επιστολή του Υπουργού, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Ηλίας Σερίφης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Βασιλός και από το ΚΥ Μουζακίου ο κ. Σκρέτας Κώστας.
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά το ζαχαροπλαστείο Καταραχιά, τον φούρνο Καφφέ και τον φούρνο Άρτος και Ποίηση των κ.κ. Μπαλατσούκα – Καραβίδα για τις βασιλόπιτες.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 19.55
Σελήνη
20 ημερών
1821
Οι Τούρκοι, υπό τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιοσέ Μεχμέτ, επιτίθενται στην Λιβαδειά και την παραδίδουν στις φλόγες.
1824
Δύναμη 2.900 Τούρκων επιτίθεται εναντίον 700 Ελλήνων στο Ξοδάκτυλο Άρτας.
1825
Άφιξη μοίρας του αγγλικού στόλου, υπό τον φιλέλληνα Χάμιλτον, στο Ναύπλιο.
1920
Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"