Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Μουζάκι Πάλας. Ο Πρόεδρος Σερίφης Ηλίας και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλές δουλειές.
Το νέο Δ.Σ. με όρεξη, πνεύμα προσφοράς  και κλίμα συνεργασίας έχει θέσει ουσιαστικούς στόχους για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Herny Ford είπε ‘’Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία. ‘’
Τυχερή της εκδήλωσης στάθηκε η Καψάλη Ντόρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν
Ο Δήμαρχος Μουζακίου Στάθης Φάνης, ο αντιδήμαρχος Μουζακίου ΖαρνακούπηςΝίκος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πούπης Νίκος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ντούρβα Βιβή, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου Καταραχιάς Αχιλλέας και μέλη αυτής,ο Δημοτικός σύμβουλος Καραβίδας Γιώργος, ο Δημοτικός σύμβουλος Γκαγκάς Άρης, ο πάτερ Κανναβός Ηλίας,η πρώην Βουλεύτρια Σύριζα Βράντζα Παναγιώτα, η πρώην Βουλεύτρια Σύριζα ΚατσαβριάΣιωροπούλου Χρυσούλα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Τόλια Σοφία,η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ΤσιρογιάννηΦανη,  ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Αντωνίου Ηλίας, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας Βαϊόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής Υπ. Μουζακίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας Κουτσιούμπας Νίκος, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρίας ‘Ιταμος Μουζάκι’ Καλαμπαλίκης Θωμάς, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μουζακίου Σακαρίκος Αλέξανδρος και μέλη της, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μπαλατσός Αθανάσιος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δ. Μουζακίου Δασκάλου Φανή και μέλη του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου Βασιλός Παντελής και μέλη του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου Γιώτης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων ‘Πασιαλής’ Σίλας Γιώργος.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.06
Δύση: 19.44
Σελήνη
17 ημερών
1328
Ο στρατός του Ανδρονίκου Γ΄ εισβάλλει στην Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Τούρκοι καίνε την Ναύπακτο.
1827
Μετά από 9 μήνες πολιορκίας της Ακροπόλεως από τον Κιουταχή, οι Έλληνες υπερασπιστές παραδίδονται με συνθήκη στους Τούρκους.
1881
Υπογράφεται συμφωνία μεταξύ Τουρκίας, Αγγλίας και Γαλλίας, με την οποία η Θεσσαλία και η Άρτα προσαρτώνται στην Ελλάδα.
1908
Δολοφονείται στη Ρεσνίκια Μακεδονίας ο Μακεδονομάχος Γρηγ. Παπαδόπουλος.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Καστέλλι Κισσάμου.
1944
Τμήματα ανταρτών και Βρετανοί καταδρομείς επιτίθενται στην γερμανική φρουρά Νάξου.
1956
Έξαλλοι Τούρκοι προβαίνουν σε βιαιοπραγίες σε βάρος των Ελλήνων σε Λευκωσία, Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"