Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα, Βουλευτή Καρδίτσας, Ν.Δ.

Αγαπητοί  μου φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Το 2022 σε λίγες ώρες θα περάσει στην ιστορία… Λίγο πριν την ανατολή του νέου έτους αφήνουμε  πίσω μας κάθε τι δυσάρεστο, κρατάμε τις ευχάριστες στιγμές και βαδίζουμε με  αισιοδοξία στο 2023!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μέσα από δύσκολες  συγκυρίες που ζήσαμε, επανεκτιμούμε πια τις αξίες της αλληλοβοήθειας, της συνεργασίας και του ανθρωπισμού.
Οι συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, πανδημία, πόλεμοι, ενεργειακή κρίση, αστάθεια και κλιματική αλλαγή, αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Η ενότητα, η ψυχραιμία και η δύναμη, είναι τα όπλα που μπορούμε να αντιπαραβάλλουμε για να αντιμετωπίσουμε όποια εμπόδια τυχόν συναντήσουμε.
Πάντα ο χρόνος που φεύγει, αφήνει  εμπειρίες και διδάγματα που γίνονται πολύτιμος οδηγός, για τον επόμενο που έρχεται.
Σε ένα κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται και αλλάζει, στόχος μας είναι  η συνεχής εξέλιξη και η δημιουργία μιας Ελλάδας δυνατής και αξιόπιστης  για  μάς και τα παιδία μας.  
Από το 2019, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. προσπαθεί ακατάπαυστα  και  δημιουργεί προϋποθέσεις για μια κοινωνία με  ίσες ευκαιρίες για όλους. Μια οικονομία ισχυρή, παραγωγική και ανταγωνιστική, σχεδιάζοντας ένα ευοίωνο μέλλον για τη χώρα.
Την χρονιά που φεύγει, διαχειριστήκαμε, με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα, τις πολλαπλές αντιξοότητες που κληθήκαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, με κυριότερη την παγκόσμια κρίση ενέργειας, που ταλανίζει όλο τον πλανήτη.  Παράλληλα, συνεχίσαμε το μεταρρυθμιστικό σχέδιο, όπως το είχαμε  υποσχεθεί, στους συμπολίτες μας.
Προχωράμε με αποφασιστικότητα και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουμε ως λαός τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Προσπερνάμε την ανευθυνότητα, τον λαϊκισμό, το ψέμα και τον διχασμό και η επιτυχία θα είναι πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία.
Με αισιοδοξία για το μέλλον και αίσθημα ευθύνης για τους συμπολίτες μου και τον τόπο μας, εύχομαι στον καθένα χωριστά,
Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία και Ευημερία
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ασημίνα Σκόνδρα
Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"