Οι 10 all time classic ταινίες για να (ξανά)δούμε αυτά τα Χριστούγεννα

altΌσες φορές και αν τις δούμε, υπάρχουν κάποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες που ξεχωρίζουν για το νοσταλγικό, feel good συναίσθημα που μας δημιουργούν. Μιας και είμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές, αυτά τα Christmas classics σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
1.Home Alone
Όταν οι McCallisters έφυγαν από το Σικάγο για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, αφήνοντας κατά λάθος πίσω τον οχτάχρονο γιο τους, δεν φαντάζονταν πως εκείνος θα ερχόταν αντιμέτωπος με ένα ζευγάρι αδέξιους ληστές – όπως και ο παραγωγός, John Hughes, 
δεν φανταζόταν τότε, ότι η ταινία του θα μετατρεπόταν στο απόλυτο family holiday classic που θα έκανε τον Macaulay Culkin τον πιο διάσημο πιτσιρικά των 90s. Το Μόνος Στο Σπίτι είναι επάξια η πιο αστεία και τρυφερή χριστουγεννιάτικη ταινία για να (ξανα)δείτε αυτές τις γιορτές.
2.Elf
Η ερμηνεία του Will Ferrell στο Elf θεωρείται μια από τις καλύτερες της καριέρας του και οδήγησε στη δημιουργία του ομώνυμου μιούζικαλ στο Broadway το 2010. Καθώς ο Ferrell αναζητά τους βιολογικούς του γονείς στη Νέα Υόρκη, ντυμένος ως βοηθός του Άγιου Βασίλη, μας προκαλεί να ανακαλύψουμε το ξωτικό που κρύβουμε μέσα μας και μας γεμίζει, κάθε φορά, με χαρά και αισιοδοξία.
3.Love Actually
Ίσως κάποιοι να το βρίσκουν λίγο cheesy, όμως ‘’to us, it is perfect’’. Το Love Actually συγκεντρώνει ένα all-star cast ηθοποιών (ανάμεσα τους ο Hugh Grant, ο Collin Firth, ο Bill Nighy, ο Liam Neeson, η Emma Thompson και η Keira Knightly) και οχτώ παράλληλα love stories, τα οποία παρακολουθούμε καθώς εξελίσσονται υπό το φως των Χριστουγέννων. 
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.04
Δύση: 19.46
Σελήνη
8 ημερών
1453
Οι Τούρκοι ολοκληρώνουν τις προπαρασκευές τους για την τελική επίθεση κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Ο οπλαρχηγός Γεώργιος Τσόγκας κυριεύει τα φρούρια του Τεκέ και της Πλαγιάς στο δυτικό άκρο της Ακαρνανίας.
1920
Συνεννόηση μεταξύ ελληνικής και αλβανικής κυβερνήσεως για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
1941
Τις νυχτερινές ώρες της ημέρας αυτής οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον λιμένα της Σούδας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"