Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM-TOP RESA 2022 στο Παρίσι

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας, εστιάζει στις διεθνείς εκθέσεις για την τουριστική της προβολή, την προσέλκυση επισκεπτών, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς  αλλά και γενικότερα τις δυνατότητες προσέλκυσης επισκεπτών δώδεκα μήνες το χρόνο τόσο για τις κλασικές όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)- Top Resa, που πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο  «Porte des Versailles» από 20  έως 22 Σεπτεμβρίου 2022. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς από τουλάχιστον 200 χώρες.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν  ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Νίκος Λιούπας και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού και Πολιτισμού της  Περιφέρειας Θεσσαλίας Κατερίνα Γκέτσιου.
Το Περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρισκόταν εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ το οποίο είχε εξασφαλίσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για το σύνολο της ελληνικής παρουσίας.
Την προβολή της Ελλάδας  στήριξαν με την παρουσία τους  ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ  Δημήτρης Φραγκάκης και η Προϊσταμένη  του ΕΟΤ στη Γαλλία Δήμητρα Βοζίκη .
Τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν, αυξάνει τη σχετική χρηματοδότηση για δράσεις τουριστικής προβολής και υλοποιεί έργα υποδομής που άμεσα ή έμμεσα  ενισχύουν τις τουριστικές ροές προς την περιοχή μας.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.33
Δύση: 18.00
Πρώτο Τέταρτο
1818
Μύηση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στη Φιλική Εταιρεία από τον Φιλικό οπλαρχηγό Χρήστο Αναγνωσταρά.
1821
Ο Ηλίας Μαυρομιχάλης, μετά την ανακήρυξή του ως Αρχηγού των όπλων της Αττικής, φθάνει με δύναμη Μανιατών στην Αθήνα.
Από τους πληρεξουσίους της Πελοποννήσου εκλέγεται πρόεδρος της τοπικής γερουσίας ο επίσκοπος Βρεσθένης Δημήτριος.
1823
Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος πολιορκεί τη Χαλκίδα.
1834
Άφιξη του Βασιλέως Όθωνος στην Αθήνα, νέα πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
1913
Στο Φρούριο Φιρκά των Χανίων υψώνεται η Γαλανόλευκη από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τον Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»