alt«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης προτείνουν νέους φόρους στα μερίσματα και στη γονική παροχή και ερίζουν ποιους φόρους πρέπει να εφαρμόσουν. Εμείς μιλάμε για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Μιλάμε για βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος και για νέες επενδύσεις. Μιλάμε για ανάπτυξη και περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

Αυτό υποστήριξε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επισκέφτηκε τη Ρεντίνα και τον Κέδρο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.
«Ενώ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για νέους φόρους η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μείωσε 50 φόρους και εισφορές» υπενθύμισε ο Κώστας Τσιάρας, υπογραμμίζοντας πως περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν.
«Οι νέες κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν ξανά με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δώσουμε τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει μια σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχθηκε τίποτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και συνεχίζει να πολιτεύεται με λαϊκίστικα επιχειρήματα που αποστρέφονται οι πολίτες» δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, είπε πως επιχειρεί να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι πολίτες δεν καλούνται να επιλέξουν ποια είναι λιγότερο κακή αντιπολίτευση. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν την καλύτερη Κυβέρνηση του τόπου. Επιλέγουν την κυβέρνηση που θα μπορέσει να οδηγήσει με ασφάλεια την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη» είπε κλείνοντας ο π. Υπουργός Δικαιοσύνης και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίου δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου
για την Κυριακή
1 Οκτωβρίου


Τις επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες της Καρδίτσας συνεχίζειο επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας»,  νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας, 
κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ειδικότερα την
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
θα επισκεφτεί
τις παρακάτω Κοινότητες:

ΚΥΡΙΑΚΗ (πρωί)
ΚΑΡΟΠΛΕΣΙ 10.30 π.μ Σούφλας Νίκος
ΚΑΣΤΑΝΙΑ 11.45 π.μ Ζουμπογιάννη Αγορή
ΜΟΥΧΑ 12.30 μ.μ
Μπολτσής Λάμπρος

ΚΥΡΙΑΚΗ (απόγευμα)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 6.30 μ.μ Κωστόπουλος Δημήτριος
ΜΥΡΙΝΗ 7.30 μ.μ.
Γκατζής Βασίλειος
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 8.30 μ.μ. Παπαδόπουλος Ναπολέων

 

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.24
Δύση: 18.11
Σελήνη
17 ημερών
331 π.Χ.
Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά στα Γαυγάμηλα τον βασιλέα των Περσών Δαρείο.
820
Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μιχαήλ Β΄. Τον διαδέχεται ο υιός του Θεόφιλος.
1819
Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των αρχηγών των μεγάλων οικογενειών της Μάνης που ανήκαν στην Φιλική Εταιρεία εν όψει του Αγώνος.
1822
Σφαγές από τους Τούρκους στο Παλαιόκαστρο της Κρήτης.
1861
Κυκλοφορία των πρώτων ελληνικών γραμματοσήμων με παράσταση της κεφαλής του Ερμού.
1941
Οι Βούλγαροι εκτελούν 130 Έλληνες από την Κορμίστα Σερρών.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες πατριώτες στον Βόλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"