altΓράφει η Ασημίνα Σκόνδρα, Υπ. Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.

Την 21η Μαΐου οι Έλληνες έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή. Με ένα σαφές όχι, στην ακυβερνησία και στον κίνδυνο αβέβαιων συνασπισμών και κυβερνήσεων μειοψηφίας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία. Αυτή η ξεκάθαρη επικράτηση, σηματοδοτεί την ευρεία αποδοχή των πολιτών για το έργο και τις προτάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Με σεμνότητα, συνοχή και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε, ως την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα. Απέναντι σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της προόδου και της σταθερότητας, απέναντι στην τοξικότητα της αντιπολίτευσης, τον λαϊκισμό,  και την χυδαιότητα, που χαρακτηρίζουν τον πολιτικό της λόγο.
Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Τουρκία και το αποτέλεσμά τους, θα κρίνει τις διακρατικές μας σχέσεις, για τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ, από σιγουριά, συνέχεια και συνέπεια. Δεν νοείται να κλυδωνιζόμαστε από αβέβαιους σχηματισμούς, που μόνο σε αστάθεια και περιπέτειες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα.
Το όραμα του πρωθυπουργού μας, για την επόμενη τετραετία, είναι μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι συμπολίτες μας, έδειξαν με την ψήφο τους ότι το επικροτούν και το ενστερνίζονται. Επικρότησαν τον υγιή πολιτικό διάλογο, τις τεκμηριωμένες προτάσεις, το κοστολογημένο πρόγραμμα και την σταθερότητακαι ψήφισαν για ένα καλύτερο αύριο, με ανάπτυξη και λιγότερες ανισότητες.
Στις 25 Ιουνίου πάμε ξανά στις κάλπες. Με γνώμονα την κοινωνική ανάπτυξη, την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, τις νέες θέσεις εργασίας, την αξιολόγηση και ενίσχυση της παιδείας και της υγείας, αλλά και την θωράκιση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα, που ήδη έχουν δρομολογηθεί, ζητούμε εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών. Για να συνεχιστεί το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για ν’ αντιμετωπιστούν στο έπακρο ότι ζητήματα εκκρεμούν σε σχέση με την γραφειοκρατία το «βαθύ κράτος». Για μια ισχυρή πατρίδα που να χαίρει αναγνώρισης και εμπιστοσύνης διεθνώς.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη για μια καθαρή λύση στην ηγεσία της. Χρειάζεται μια υπεύθυνη Κυβέρνηση, ικανή να εκσυγχρονίσει το κράτος, να περιχαρακώσει τους θεσμούς και να ισχυροποιήσει την οικονομία. Μια τέτοια αυτοδύναμη Κυβέρνηση πρέπει να προκύψει από την επόμενη εκλογική μάχη. Γιατί όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «οι ισχυρές και σταθερές κυβερνήσεις είναι αυτές, που μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές». Γι’ αυτό και η επίτευξη της αυτοδυναμίας σε αυτές τις εκλογές είναι τόσο σημαντική.
Η επιλογή των πολιτών θα επανεπιβεβαιώσει την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κάθε ψήφος είναι πολύτιμη, είναι μια καινούρια εκλογή και η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι άδεια.
Ξεκινάμε όλοι μαζί με συνέπεια, σταθερότητα και εντιμότητα, να διεκδικήσουμε το όραμα για μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.Δεν επαναπαυόμαστε και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.22
Σελήνη
10 ημερών
1180
Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μανουήλ Α΄ Κομνηνός. Τον διαδέχεται ο υιός του Αλέξιος Β΄ Κομνηνός.
1369
Τα Ευρωπαϊκά χριστιανικά στρατεύματα ηττώνται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ, στην μάχη της Νικοπόλεως.
1822
Οι αντιπρόσωποι των επαρχιών της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος ανακηρύσσουν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο Αρχιστράτηγο.
1824
Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχεί κοντά στην Χίο τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο του Ιμπραήμ.
1867
Ο μέγας βεζύρης Αλή πασάς φθάνει στην Κρήτη και απευθύνει στους Έλληνες επαναστάτες προκήρυξη του σουλτάνου για συνθηκολόγηση.
1908
Συγκέντρωση του λαού των Χανίων στην πλατεία του Άρεως και κήρυξη της ενώσεως της Κρήτης με τη Μητέρα Ελλάδα.
1923
Οι Ιταλοί αποχωρούν από την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"