altΣτενότερη συνεργασία με τη νέα Αναπτυξιακή Εταιρεία «ITAMOS MOUZAKI» ξεκίνησε ο Δήμος Μουζακίου μετά από συνάντηση μελών του με το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Πρόεδρο του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρία Καραμπέκου.

Στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συμμετείχαν τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης, κ. Αντώνης Ντάνης και κ. Νίκος Πολίτης, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας που ανέλαβαν. Στη συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών συμφωνήθηκε η ισχυρή στήριξη δράσεων που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα από την Αναπτυξιακή, όπως είναι η σύσταση Παρατηρητηρίου κατά της βίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου. Ήδη έχει αρχίσει η προεργασία για το συγκεκριμένο εγχείρημα και σύντομα θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην Εταιρεία και στο έργο της υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Μουζακίου είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, ιδιαίτερα εάν αυτή προέρχεται από ενεργούς πολίτες της τοπική κοινωνίας.
Επίσης, η κ. Καραμπέκου τόνισε τη βούλησή της ίδιας να εισάγει στο Δ.Σ. θέματα προς συζήτηση που αποτελούν προτάσεις της «ITAMOS MOUZAKI» και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) και να συνδιοργανωθούν με την Αναπτυξιακή συναντήσεις, ημερίδες, η συνέδρια που θα αναδείξουν ζητήματα του Δήμου και των κατοίκων του.    
Υπογραμμίζεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της «ITAMOS MOUZAKI», στο πλαίσιο της οποίας θα καθοριστούν αναλυτικά οι όροι και οι κατευθύνσεις της διμερούς συνεργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.22
Σελήνη
10 ημερών
1180
Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μανουήλ Α΄ Κομνηνός. Τον διαδέχεται ο υιός του Αλέξιος Β΄ Κομνηνός.
1369
Τα Ευρωπαϊκά χριστιανικά στρατεύματα ηττώνται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ, στην μάχη της Νικοπόλεως.
1822
Οι αντιπρόσωποι των επαρχιών της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος ανακηρύσσουν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο Αρχιστράτηγο.
1824
Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχεί κοντά στην Χίο τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο του Ιμπραήμ.
1867
Ο μέγας βεζύρης Αλή πασάς φθάνει στην Κρήτη και απευθύνει στους Έλληνες επαναστάτες προκήρυξη του σουλτάνου για συνθηκολόγηση.
1908
Συγκέντρωση του λαού των Χανίων στην πλατεία του Άρεως και κήρυξη της ενώσεως της Κρήτης με τη Μητέρα Ελλάδα.
1923
Οι Ιταλοί αποχωρούν από την Κέρκυρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"