Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας

Με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη τον κ. Καρανάσιο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, διαβεβαιώνοντας  πως  η αγαστή και αποδοτική συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα κοινής συνεργασίας στην κατεύθυνση της ασφάλειας του πολίτη, αλλά και θέματα Πολιτικής Προστασίας.

«Με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε μια άριστη συνεργασία  και ενώνουμε δυνάμεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, χρηματοδοτούμε μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού. Με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 έγινε η προμήθεια 67 αστυνομικών οχημάτων διαφόρων τύπων, 51 ασυρμάτων πομποδεκτών και 4 φορητών ραντάρ για τις ανάγκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών στη Θεσσαλία, με συνολικό προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ. Ενώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2007 -2013 χρηματοδοτήθηκε και έγινε η προμήθεια 64 αστυνομικών οχημάτων διαφόρων τύπων και 20 αλκοολόμετρων με συνολικό προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ. Στη νέα προγραμματική περίοδο 2021 -2027 δρομολογούμε την προμήθεια νέων αστυνομικών οχημάτων διαφόρων τύπων καθώς και εξοπλισμού. Στεκόμαστε αρωγοί στο σημαντικό επιχειρησιακό και κοινωνικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας » πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.32
Δύση: 18.39
Νέα Σελήνη
1821
Οι Δεληγιανναίοι κηρύσσουν την Επανάσταση στα Λαγκάδια Αρκαδίας.
1829
Υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου, με το οποίο προτείνεται η ίδρυσις Ελληνικού Κράτους.
1919
Το 3ο και 5/42 Ελληνικά ΣΠ συνάπτουν σκληρή μάχη στην Κουμπάνκα - Μαλ Μπουγιαλίκ βόρεια της Οδησσού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"