Ειδήσεις

Νέα σελίδα σε όλα τα επίπεδα για τον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα, με γνώση των απαιτήσεων, με ρεαλισμό αλλά και φιλοδοξία, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της BasketLeague.
H διοικητική διεύρυνση, η οργανωτική συγκρότηση, αλλά και η δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, είναι τα τρία βασικά στοιχεία που συνθέτουν το πλαίσιο στο οποίο θέλει να κινηθεί η ομάδα το επόμενο διάστημα, ώστε στην τρίτη της σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη και ισχυρή.

Σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ μετόχων της ΚΑΕ, εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στην πορεία και την προοπτική της ΚΑΕ, η οποία μπαίνει σε μια νέα πορεία εξωστρέφειας και ανάπτυξης.  Κοινή πεποίθηση όλων, είναι το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο να ενισχυθεί με νέα πρόσωπα, τα οποία ήδη στηρίζουν την προσπάθεια και με βάση τις διαχρονικές αρχές του ΑΣΚ, θα συνδράμουν ώστε η ομάδα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
Ταυτόχρονα, στόχος είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά και για τη λειτουργία των ακαδημιών που είναι από τις πλέον πολυπληθείς πανελλαδικά.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, με προτεραιότητα τη διατήρηση του κορμού της ομάδας και την ενίσχυσή του με αθλητές ποιότητας. Η ανανέωση με αθλητές και η προσθήκη νέων, είναι μια διαδικασία που εκ των πραγμάτων θα εξελίσσεται στους επόμενους δυο μήνες, με στόχο το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί έως τις 20 Αυγούστου και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι προπονητές και οι διοικούντες παρακολουθούν την εγχώρια και διεθνή αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Παράλληλα, έχουν ήδη γίνει κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν, αναφορικά με τη στελέχωση του τεχνικού και υποστηρικτικού τιμ της ομάδας, με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές και επιστήμονες.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Πρώτο Τέταρτο
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"