Ειδήσεις

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας: "Νέα εποχή για την Καρδιτσιώτικη διαιτησία"

altΣτις 12-2-23 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή ΔΣ του Σ.Δ.Π ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Οι εκλογές έγιναν σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας (επιτέλους) μεταξύ της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και του Σ.Δ.Π.Κ. Μετά από αρκετά χρόνια διαμάχης μεταξύ των δύο φορέων, οι σημερινές διοικήσεις, με πλήρη ταύτιση απόψεων, έφεραν τα ευχάριστα αποτελέσματα, που θα ωφελήσουν στο έπακρο την διαιτησία του νομού μας.

Η συναίνεση είχε επέλθει από την αρχή της θητείας της σημερινής ΕΕ της ΕΠΣΚ και του ΣΔΠΚ(Φεβρουάριος του 2019) , αλλά η πανδημία καθυστέρησε τα καλά αποτελέσματα.
Οι εκλογές έγιναν στην αίθουσα της ιδιοκτήτης στέγης του Συνδέσμου και αυτό προκάλεσε την συγκίνηση των παλαιών διαιτητών που ύστερα από 11 χρόνια συναντήθηκαν στην δική τους αίθουσα που είχαν αποκτήσει με πολύ κόπο . Πρόεδρος της Γ.Σ. ομόφωνα εκλέχθηκε ο κύριος Κων/νος Κυρίτσης.
Ενωμένοι και όλοι μαζί ΕΔ/ΕΠΣΚ και ΣΔΠΚ ξεκινούν μια νέα προσπάθεια για προσέλκυση νέων διαιτητών και ακόμη καλύτερη εκπαίδευση των νυν υπαρχόντων ούτως ώστε στην καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο να αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια βελτίωσης και ανάπτυξης της άλλοτε κραταιάς Καρδιτσιώτικης διαιτησίας.

Το κλίμα συναίνεσης φαίνεται και από την εκλογή του νέου Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.Κ. που το αποτελούν (κατ΄ αλφαβητική σειρά): 1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΔ/ΕΠΣΚ) 2. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3. ΚΟΦΙΤΣΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΕΔ/ΕΠΣΚ).4.ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. 5. ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 6. ΣΚΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 7. ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΕΔ/ΕΠΣΚ). 8. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. 9. ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Καρδίτσα 13-02-2023

Το γραφείο τύπου του Σ.Δ.Π.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 19.55
Σελήνη
20 ημερών
1821
Οι Τούρκοι, υπό τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιοσέ Μεχμέτ, επιτίθενται στην Λιβαδειά και την παραδίδουν στις φλόγες.
1824
Δύναμη 2.900 Τούρκων επιτίθεται εναντίον 700 Ελλήνων στο Ξοδάκτυλο Άρτας.
1825
Άφιξη μοίρας του αγγλικού στόλου, υπό τον φιλέλληνα Χάμιλτον, στο Ναύπλιο.
1920
Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"