Ειδήσεις

Διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

altΓια την ιστορική πρώτη χρονιά στη Basket League   

Μετά από την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, που απαιτεί η νομοθεσία αλλά και το νέο καθεστώς λειτουργίας της ομάδας ως Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ για την αγωνιστική χρονιά 2022-23 ξεκινά με οργανωμένο και καινοτόμο τρόπο, καθώς όλες οι υπηρεσίες πώλησης, θα είναι ταυτόχρονα 100 % ηλεκτρονικές.

Αυτό σημαίνει, πως κάθε φίλαθλος, είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία της ομάδας μας, είτε από το κινητό του τηλέφωνο, το tabletή τον υπολογιστή του μέσω της πλατοφόρμας της ticketmaster.gr, μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά καρτών διαρκείας, αλλά και αργότερα, εισιτηρίων για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να σημειώσουμε, πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και ηλεκτρονικό και αυτό σημαίνει ότι ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δηλώνει το ονοματεπώνυμο και τα προσωπικά του στοιχεία (ΑΜΚΑ) κατά την αγορά είτε της κάρτας διαρκείας είτε ενός μεμονωμένου εισιτηρίου για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η υποχρέωση αυτή δημιουργείται από την κείμενη νομοθεσία, παράλληλα όμως δίνει στο φίλαθλο τη δυνατότητα να έχει πάντα σταθερή θέση και ονομαστική θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των ηλεκτρονικών πωλήσεων εισιτηρίων TICKETMASTER, έχει αναπτυχθεί ένα εξειδικευμένο λογισμικό, πιστοποιημένο και απόλυτα ασφαλές, το οποίο επιτρέπει στο φίλαθλο να έχει πλήρη εικόνα για κάθε αθλητικό γεγονός, για κάθε αγώνα ξεχωριστά και να επιλέξει από ποιο σημείο του γηπέδου θέλει να απολαύσει τον αγώνα του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ! Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά και για όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου της BasketLeague. Η διάθεση των καρτών για όλους τους φιλάθλους θα είναι δυνατή από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ενώ από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι περυσινοί κάτοχοι διαρκείας.

Προτεραιότητα στους παλιούς κατόχους καρτών διαρκείας
Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2021-22, θα μπορούν από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, να προσέρχονται στα νέα γραφεία του Α.Σ.Κ. στην οδό Σταμούλη 3 και να αγοράζουν τις κάρτες διαρκείας που επιθυμούν, διατηρώντας αν θέλουν, την ίδια θέση με εκείνη της περυσινής περιόδου. Από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η διάθεση των καρτών διαρκείας θα είναι ανοικτή για όλους, τόσο μέσω της ticketmaster.gr, όσο και από τα νέα γραφεία του ΑΣΚκαι θα απευθύνονται χωρίς δεσμεύσεις, σε όλους τους φιλάθλους.
Τα νέα σύγχρονα γραφεία του ΑΣΚ, βρίσκονται σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Σταμούλη 3 και από εκεί, θα γίνεται με φυσική παρουσία η διάθεση των καρτών. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6.00-8.30 μ.μ. το απόγευμα. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, το τηλέφωνο είναι 24410 75507, ενώ ηλεκτρονικά μπορούν να επικοινωνούν μέσω του μέιλ: tickets.askarditsas@gmail.com

Πως γίνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας
Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι τρόποι διάθεσης των καρτών είναι οι εξής:
1.Με φυσική παρουσία, στα νέα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Σταμούλη 3. Με προσκόμιση των βασικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ), ο φίλαθλος μπορεί να παραλαμβάνει απευθείας την κάρτα διαρκείας που θα επιλέξει σε φυσική μορφή (κάρτα σε μορφή πιστωτικής). Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο διαθέσιμο POS. Με την πλαστική κάρτα διαρκείας που θα παραλάβει, ο φίλαθλος εξασφαλίζει την απευθείας πρόσβαση στο γήπεδο και απολαμβάνει όλα τα προνόμια που τη συνοδεύουν.
2.Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ticketmaster.gr, στην οποία ο φίλαθλος μπορεί αφού κάνει εγγραφή στο σύστημα, να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, να επιλέξει από το διαδραστικό μενού τη θέση της επιλογής του και να προχωρήσει σε ολοκλήρωση της συναλλαγής με ηλεκτρονική πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο φίλαθλος θα λάβει το αποδεικτικό της συναλλαγής, αλλά και ένα ηλεκτρονικό αρχείο (digitalticket) το οποίο αν επιθυμεί μπορεί να εκτυπώσει και το οποίο λειτουργεί ισοδύναμα με την πλαστική κάρτα διαρκείας.ΠΡΟΣΟΧΗ: Hπλατφόρμα της ticketmaster.grείναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά καρτών BLUE, GOLDκαι VIPχωρίς επιπλέον εκπτώσεις ή πακέτα.
    
Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας
Οι βασικές κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τρεις:
Κατηγορία VIP: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στον τομέα VIPτου γηπέδου με δωρεάν θέση στάθμευσης στο parkingτου γηπέδου και φιλοξενία στο VIPloungeτου γηπέδου. Η τιμή της VIPκάρτας διαρκείας είναι 500 €. Hίδια τιμή ισχύει ανεξάρτητα από την ηλικία του φιλάθλου.
ΚατηγορίαGOLD: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στoυς τομείς BDκαι DDτου γηπέδου. Η τιμή της GOLDκάρτας διαρκείας είναι 200 €για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.
Κατηγορία BLUE: Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στους τομείς BU, CUκαι DUτου γηπέδου. Η τιμή τηςBLUE κάρτας διαρκείας είναι 150 € για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.

Ειδικές κατηγορίες – πακέτα:
Στις κάρτες διαρκείας κατηγορίας BLUEκαι κατηγορίας GOLDθα ισχύσουν ειδικές τιμές και προνόμια. Η αγορά των καρτών με έκπτωση ή σε ειδικό πακέτο θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα νέα γραφεία του Α.Σ.Καρδίτσας, επί της οδού Σταμούλη 3.
Στην κατηγορία BLUE ισχύουν τα εξής προνόμια και πακέτα:
1.Παρέχεται έκπτωση 20 % για τους φιλάθλους που έχουν την ιδιότητα του ανέργου, του πολύτεκνου, του φοιτητή και του ατόμου με ειδικές ανάγκες.
2.Παρέχεται έκπτωση 10 % για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Hτιμή της κάρτας BLUEδιαμορφώνεται σε αυτή την περίπτωση σε 135 €.
3.Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για οικογενειακά πακέτα στην κατηγορία BLUE και συγκεκριμένα:
•Για δυο γονείς με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 300 €.
•Για δυο γονείς με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 350 €.
•Για δυο γονείς με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 380 €.
•Για ένα γονιό με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 225 €.
•Για ένα γονιό με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 250 €.
•Για ένα γονιό με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 270 €.
4.Hμεμονωμένη παιδική κάρτα της κατηγορίας BLUE, παρέχεται σε παιδιά 16 ετών και μικρότερα (γεννημένα το 2006 και μετά). Η τιμή της παιδικής κάρτας της κατηγορίας BLUE είναι 75 €.

Κατηγορία GOLD
Περιλαμβάνει δεσμευμένη αριθμημένη θέση στους τομείς BDκαι DDτου γηπέδου. Η τιμή τηςGOLD κάρτας διαρκείας είναι 200 € για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών.
Ειδικές κατηγορίες – πακέτα:
Στην κατηγορία GOLD ισχύουν τα εξής προνόμια και πακέτα:
1.Παρέχεται έκπτωση 10 % για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Hτιμή της κάρτας GOLDδιαμορφώνεται σε αυτή την περίπτωση σε 180 €.
2.Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για οικογενειακά πακέτα στην κατηγορία GOLD και συγκεκριμένα:
•Για δυο γονείς με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 400 €.
•Για δυο γονείς με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 450 €.
•Για δυο γονείς με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 480 €.
•Για ένα γονιό με ένα παιδί, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 300 €.
•Για ένα γονιό με δυο παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 330 €.
•Για ένα γονιό με τρία παιδιά, η συνολική τιμή του πακέτου είναι 350 €.
3.Hμεμονωμένη παιδική κάρτα της κατηγορίας GOLD, παρέχεται σε παιδιά 16 ετών και μικρότερα (γεννημένα το 2006 και μετά). Η τιμή της παιδικής κάρτας της κατηγορίας GOLD είναι 75 €.

Επιπλέον διευκολύνσεις και προνόμια:
•Εκτός των παραπάνω, για όλους τους κατόχους διαρκείας θα ισχύσουν εκπτώσεις στις αγορές από τη μπουτίκ της ομάδας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
•Επίσης, σημειώνεται πως ΟΛΑ τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και θα παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας μαζί με τους συναθλητές τους, στο ειδικό τμήμα της κερκίδας που θα δημιουργηθεί.
•Τέλος, κάθε φίλαθλος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο ή άλλο βοηθητικό εξοπλισμό, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ και αφού χρησιμοποιήσει τους ανελκυστήρες, να απολαύσει τους αγώνες στις ειδικές θέσεις για Άτομα με Αναπηρία που διαθέτει το γήπεδο.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Πρώτο Τέταρτο
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"