Ειδήσεις

«Πρωταγωνίστρια η ΕΠΣ Καρδίτσας στο θέμα του αθλητικού μητρώου»

altΓράφει ο Χατζής Ηλίας*

Πριν από δύο (2) χρόνια, ίσως και παραπάνω, η συντεταγμένη πολιτεία,διά της νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, αποφάσισε να βάλει τάξη στα ερασιτεχνικά σωματεία, με την εγγραφή τους στο της ΓΓΑ. Υπήρξαν και υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις από αρκετούς. Τις απόψεις μου σχετικά με το μητρώο τις έχω εκφράσει σε προηγούμενο άρθρο μου. Το ενδιαφέρον μου στο παρόν άρθρο είναι ο νομός μου και τα σωματεία του και με αυτά θα ασχοληθώ.

Με τη βοήθεια της τοπικής ΕΠΣΚαρδίτσας ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ τα σωματεία του νομού μας, ΣΕ ΣΎΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΎΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΜΗΤΡΏΟ και σήμερα να είναι έτοιμα , από όλες τις απόψεις, για τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στην ΕΠΣ Καρδίτσας , που πέτυχε το απόλυτο στην εγγραφή των σωματείων.

Η τοπική ΕΠΣΚαρδίτσας οφείλει όμως τώρα, πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων, να ανακοινώσει τι θα πράξει μετά τη Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ, αφού κάποιοι έχουν σίγουρο ‘ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ’’ το κλείσιμο και το σταμάτημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χάριν του μητρώου. Η ΕΠΣΚαρδίτσας δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν πρέπει να είναι ουραγός στις αποφάσεις που παίρνονται στα υψηλά κλιμάκια .Οφείλει να είναι μπροστάρης στις εξελίξεις και μάλιστα να υποδείξει πόσο εύκολη είναι η εγγραφή στο μητρώο. Η ΕΠΣΚ δεν έχει λόγο να σταματήσει τα πρωταθλήματά της με αιτιολογία το μητρώο. Εάν υπάρχουν άλλοι λόγοι, οφείλει να τους πει και να μην συρθεί πίσω από άλλους που θέλουν να πετύχουν άλλους σκοπούς. Τα λέω τώρα, πριν την έναρξη, για να προλάβω πιθανόν δυσάρεστες εξελίξεις που θα έχουν αντίκτυπο και στα σωματεία και σε αυτήν. Οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση της και να μην αφήνει να διασπείρονται και να αιωρούνται φήμες. Τα σωματεία ανησυχούν και καθήκον της τοπικής ποδοσφαιρικής αρχής , είναι η ενημέρωση , είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΚ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ. ΠΡ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ
 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.34
Δύση: 17.59
Σελήνη
9 ημερών
1823
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»