Καλοκαίρι 2022: Πριν φύγετε για διακοπές, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας

altTο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του έχει μπει και η περίοδος των διακοπών.

Ειδικά φέτος με τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πολλοί θα επιλέξουν προορισμούς που μπορούν να πάνε με το αυτοκίνητό τους. Και ας έχουν πάρει οι τιμές των καυσίμων την ανηφόρα.

Ο τελευταίος παράγοντας είναι από μόνος του λόγος αρκετός προκειμένου να ασχοληθεί κανείς με τη συντήρηση του οχήματός του πριν φύγει για διακοπές, καθώς ένα αυτοκίνητο που είναι σε καλή κατάσταση είναι κατά κανόνα πιο οικονομικό. Και βέβαια δύσκολα θα κάνει… διακοπές μέσα στις διακοπές για να τις χαλάσει.
Ένας επιπλέον λόγος είναι φυσικά και οι υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος που δυσκολεύουν και άλλο την λειτουργία τόσο του κινητήρα όσο και των επιμέρους συστημάτων.
Ακόμα λοιπόν και αν δεν έχει φτάσει η ώρα της τακτικής συντήρησης του αυτοκινήτου σας με βάση τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ή το χρόνο που έχει περάσει από το τελευταίο σέρβις ένας έλεγχος πριν ξεκινήσετε δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Ειδικά από τη στιγμή που πολλές αντιπροσωπείες τον προσφέρουν δωρεάν σε συνδυασμό με σημαντικές εκπτώσεις για τυχόν εργασίες που θα προκύψουν και ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.34
Δύση: 17.59
Σελήνη
9 ημερών
1823
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»