Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Νόμιμη αλλά λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη - Αν το γνώριζα δεν θα το επέτρεπα

Για ολίσθημα που δεν πρέπει να σκιάσει το κυβερνητικό έργο έκανε λόγο στην τοποθέτησή του, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας επίσης για ελλιπείς χειρισμούς της ΕΥΠ που τον οδήγησαν να ζητήσει την παραίτηση του επικεφαλής της.

«Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποτίμησε την πολιτική διάσταση της συγκεκριμένης υπόθεσης», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της δήλωσής του για την υπόθεση της επισύνδεσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. «Αυτό που έγινε ήταν λάθος, δεν το γνώριζα και δεν θα το επέτρεπα», υπογράμμισε.

«Στην Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές» είπε ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας την τοποθέτησή του, κάνοντας λόγο για «ελλιπή χειρισμό από την ΕΥΠ.

-«Ένα ολίσθημα δεν μπορεί να σκιάσει ένα έργο με μετρήσιμο εθνικό όφελος», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση συμφώνησε αμέσως στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτσε στην παρέμβασή του «η αλήθεια να αναδειχθεί στις διαστάσεις που πραγματικά έχει», δηλώνοντας πρόθυμος να συζητήσει προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των νόμιμων επισυνδέσεων ενώ παρουσίασε και 4 πεδία αλλαγών που θα προτείνει η κυβέρνηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.34
Δύση: 17.59
Σελήνη
9 ημερών
1823
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»