Από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δωρίστηκαν δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024

Οι γονείς, οι οποίοι τυγχάνει να είναι κάτοικοι περιοχής του ν. Λάρισας, που επλήγη το φθινόπωρο του 2023 από τις πλημμύρες, ευχαρίστησαν εγκάρδια τους αστυνομικούς για την ευγενική τους χειρονομία


Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε σήμερα, Πέμπτη 29Φεβρουαρίου2024, το πρωί, δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης των οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας και ακριβέστερα σε αυτά της ασφαλούς μετακίνησης παιδιών-επιβατών σε οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, με την παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικού Διευθυντή Αγάπιου Χαρακόπουλου, η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομική Υποδιευθύντρια Αγγελική Ευαγγελίδη, και το προσωπικό του Τμήματος, σε μία συμβολική κίνηση, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά, δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στην πόλη της Λάρισας με την έλευση του 2024, με την ευχή για ασφαλείς και αναίμακτες μετακινήσεις.

Ευτυχείς γονείς των παιδιών, κάτοικοι σε περιοχή του ν. Λάρισας, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες το φθινόπωρο του 2023, ευχαρίστησαν εγκάρδια την Διοικήτρια και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας για αυτή την ιδιαίτερη χειρονομία, ευχόμενοι υγιείς και ασφαλείς υπηρεσίες.  
Μάλιστα, σε μία συγκινητική πράξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά τους, με παράλληλο μήνυμα επικρότησης τέτοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση για τα θέματα οδικής ασφάλειας, οι γονείς είχαν μαζί τους τις κορούλες τους που έκλεψαν, φυσικά, τις εντυπώσεις!

Με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζουμε σε όλους τους οδηγούς και χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.53
Δύση: 19.04
Σελήνη
6 ημερών
1803
Οι Τούρκοι σκοτώνουν πολλούς πολιορκημένους και αιχμαλωτίζουν πολλούς Μποτσαραίους στη μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
1822
Επιτιθέμενος στο Ρέθυμνο, συλλαμβάνεται και αποκεφαλίζεται ο φιλέλλην Γάλλος αξιωματικός Βαλέστ.
1824
Ο αιγυπτιακός στόλος υπό τον Τοπάλ φθάνει στο Νεόκαστρο.
1828
Ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας Νικόλαος ο Α΄ κηρύσσει τον πόλεμο εναντίον της Τουρκίας.
1854
Οι Έλληνες επαναστάτες της Θεσσαλίας αναγκάζονται να λύσουν την πολιορκία του Δομοκού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"