Συντάξεις Μαρτίου: Πληρώνονται νωρίτερα και με διπλή αύξηση - Παραδείγματα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τις 22 Φεβρουαρίου καθώς εκτός από τις λιγότερες ημέρες που έχει ο μήνας είναι και η αργία της Καθαράς Δευτέρας. Ταυτόχρονα όμως εκτός από την αύξηση που ήδη έχει μπει θα λάβουν αναδρομικά και το αντίστοιχο ποσό της αύξησης του μήνα Ιανουαρίου

Νωρίτερα από τις συνηθισμένες ημερομηνίες αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου οι οποίες μάλιστα θα είναι και αυξημένες καθώς προβλέπεται να δοθούν μαζί και τα αναδρομικά ποσά της αύξησης του 7,75% από τον Ιανουάριο. Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα και μετά από πολλά χρόνια οι συνταξιούχοι είδαν αυξημένες τις συντάξεις κατά 7,75% αλλά δεν έλαβαν το αναδρομικό ποσό του Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τις 22 Φεβρουαρίου καθώς εκτός από τις λιγότερες ημέρες που έχει ο μήνας είναι και η αργία της Καθαράς Δευτέρας. Ετσι οι περίπου 2,46 εκατ. συνταξιούχοι θα δουν νωρίτερα τα ποσά στους λογαριασμούς τους με την αποπληρωμή να ολοκληρώνεται μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα όμως εκτός από την αύξηση που ήδη έχει μπει θα λάβουν αναδρομικά και το αντίστοιχο ποσό της αύξησης του μήνα Ιανουαρίου.

Περισσότερα στην imerisia.gr - εδώ

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"