Ειδήσεις

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες συνεχίζει τη λειτουργία της η Ακαδημία του Α.Σ.Κ.

altΜε προσαρμογή και πλήρη λειτουργικότητα και συνεχίζουν οι Ακαδημίες του Α.Σ.Κ.

Η πρόσφατη θεομηνία προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης». Ωστόσο, η άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στους χώρους, επιτρέπει τη συνέχιση της δραστηριότητας στα τμήματα υποδομής.

Με κάθε τρόπο κι ενέργειες συντήρησης και αναβάθμισης των διαθέσιμων γηπέδων, η Ακαδημία του Α.Σ.Κ. αντέχει και υπεραποδίδει, απέναντι σε όσα εμπόδια προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Με συντονισμό, προγραμματισμό και τις απαραίτητες αισθητικές και πρακτικές παρεμβάσεις, τα υπαίθρια γήπεδα στο νέο κλειστό γυμναστήριο, καθώς επίσης και το προπονητήριο που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου λειτουργούν κανονικά, φιλοξενώντας καθημερινά το πρόγραμμα των ακαδημιών.
Η αναζήτηση κι εύρεση λύσεων σε αυτό το χρονικό σημείο εναρμονίζεται με τη διασφάλιση σύγχρονων προδιαγραφών άθλησης, άνεσης κι ασφάλειας για όλα τα παιδιά των ακαδημιών, προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν λιγότερο επηρεασμένα από την προσωρινή αυτή μεταβολή στο πρόγραμμα.
Η παροχή αποδυτήριων χώρων, η πλήρης λειτουργία του κυλικείου, η επίβλεψη των προπονήσεων από τους υπεύθυνους των ακαδημιών και η καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς, στο πλαίσιο της κατανόησης και της διάθεσης για διαρκή βελτίωση, είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια.
Ταυτόχρονα, η πλήρης αξιοποίηση των διαθέσιμων αθλητικών χώρων (δυνατότητα βραδινής προπόνησης με επαρκή και κατάλληλο φωτισμό), η συντήρησή τους και η εφαρμογή όλων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων, μετά το πέρας της πρόσφατης κακοκαιρίας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για διοργάνωση και φιλοξενία αγώνων-αθλητικών εκδηλώσεων με άμεση ή απώτερη ισχύ, οι οποίες συναντούν τα κριτήρια και συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια της Ε.Ο.Κ. και της FIBA.
Για νέες εγγραφές και πληροφορίες, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον κ. Βασίλη Μπολώτη στο τηλ. 6944185740, κάθε απόγευμα 4-8 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.31
Δύση: 17.00
Σελήνη
17 ημερών
1822
Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη.
Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
1826
Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
1851
Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
1912
Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου.
Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"