Ειδήσεις

«Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» – Σε πανηγυρικό κλίμα η απονομή του κυπέλλου στο ΓΣ Σοφάδων

altΣε κλίμα άκρως πανηγυρικό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαιου η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΓΣ Σοφάδων, που πανάξια κατέκτησε την άνοσο και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η…στέψη έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων παρουσία του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου, του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου αλλά και του προέδρου του ΑΣΚ Γιάννη Μπουρούση.

Ο κ. Σκάρλος συνεχάρη τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Πώποτα αλλά και όσους συνέβαλλαν στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας του ΓΣ Σοφάδων  Όπως είπε η επιτυχία βασίστηκε στην μεθοδική και οργανωμένη δουλειά της διοίκησης,  στην ομαδικότητα και στο αγωνιστικό πνεύμα, και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον. Τόνισε επίσης πως η Δημοτική Αρχή, όπως και τη φετινή χρονιά, θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην ομάδα που θέλει, προσπαθεί και καταφέρνει να κοιτάζει πάντα ψηλά, που ξέρει να βάζει υψηλούς στόχους και να τους κερδίζει.

Την στήριξη της ΠΕ Καρδίτσας καθ’ όλη τη χρονιά επισήμανε από την πλευρά του και ο κ. Νούσιος τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια της ομάδας και στη Β΄ Εθνική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣ Σοφάδων κ. Δημήτρης Πώποτας, επισήμανε την άριστη λειτουργία προπονητή και παικτών, την ουσιαστική βοήθεια και ενίσχυση της προσπάθειας από τους χορηγούς και τον κόσμο   αλλά και τη σημαντική στήριξη του Δήμου και της Περφερειακής Ενότητας που έφεραν το λαμπρό αποτέλεσμα της ανόδου στη Β Εθνική κατηγορία.

Ακολούθως ο Δήμαρχος απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό του ΓΣ Σοφάδων Τρύφωνα Ζωιτσάκο ενώ τα αναμνηστικά μετάλλια απένειμαν στους παίκτες ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιος Φαλάγκας και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ κ. Χρήστος Δεληγιάννης.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώτος πρόεδρος του ΓΣ Σοφάδων κ. Παναγιώτης Τριανταλής.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Πρώτο Τέταρτο
1772
Αποκεφαλίζεται στην Σμύρνη ο νεομάρτυρας Μιχαήλ.
1818
Σφαγή στην Αδριανούπολη από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Χριστοφόρου.
1821
Ο Αρχιεπίσκοπος Ύδρας Γεράσιμος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.
1827
Η τουρκική φρουρά στον Πειραιά παραδίδεται με συνθήκη στον Γεώργιο Καραϊσκάκη.
1905
Ανταρτικό σώμα στο χωριό Δροσοπηγή της περιοχής Μορίχοβο περικυκλώνεται και δέχεται επίθεση του τουρκικού στρατού.
1956
Ο στρατάρχης Χάρντινγκ εξαπολύει στην Κύπρο άγρια εκστρατεία εναντίον της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"