Πώς θα κάνουμε γυμναστική έξω και τον χειμώνα

altΌλα όσα χρειάζεται να προσέξετε για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την γυμναστική σας έξω, ακόμα και όταν ο υδράργυρος υποχωρεί.Ακόμα και αν αγαπάτε την γυμναστική, τα πρώτα κρύα του χειμώνα σίγουρα μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση για την fitness ρουτίνα μας. Οι ψυχρότερες θερμοκρασίες, οι μικρότερες μέρες και συνολικά ο πιο μουντός καιρός μπορεί να μειώσουν τα κίνητρά μας. Ενώ αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά για το καλό της ευεξίας και της υγείας μας πρέπει να τα ξεπεράσουμε και με τα ακόλουθα hacks μπορούμε να τα καταφέρουμε:
Εάν ο μουντός καιρός σας «κλέβει» την όρεξη
Επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας αρέσει, νέο τύπο φυσικής δραστηριότητας ή κάποιο παλιό και αγαπημένο. Είτε πρόκειται για προπόνηση δύναμης, HIIT, γιόγκα, πιλάτες είτε για περπάτημα, πυγμαχία, ποδηλασία, επιλέξτε κάτι που σας ανανεώνει και τονώνει την διάθεσή σας. Πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ προπόνησης και δείτε τι σας αρέσει περισσότερο.
Η εύρεση τρόπων για να κάνετε την κίνηση πιο ευχάριστη σχετίζεται επίσης με το ποια ώρα της ημέρας ασκείστε και πόσο καιρό.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.31
Δύση: 18.40
Σελήνη
2 ημερών
1821
Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα.
Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο.
Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
1906
Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.
1941
Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"