Θέλετε να ανανεώσετε την σχέση σας; Δοκιμάστε την πεζοπορία

altΑν θέλετε να εμβαθύνετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας, οι ειδικοί μας προτείνουν την πεζοπορία και οι λόγοι τους θα σας εκπλήξουν.Είναι γνωστό ότι η φύση μας ευνοεί με πολλούς τρόπους. Είτε επιλέξετε να κάνετε ένα περίπατο είτε να απολαύσετε μια μικρή πεζοπορία, θα διαπιστώσετε ότι η διάθεσή σας θα βελτιωθεί, το αίσθημα ευεξίας θα αυξηθεί και η ηρεμία θα επανέλθει τόσο στο νου όσο και στο σώμα.
 
Σας έχει τύχει ποτέ καθώς περπατάτε ανάμεσα στα δέντρα μαζί με τον σύντροφός σας να κάνετε βαθύτερες, πιο ουσιαστικές συζητήσεις; Αν ναι, τότε δεν είναι τυχαίο. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ένα από τα κορυφαία οφέλη της πεζοπορίας εκτός της ψυχικής υγείας είναι και η σχεσιακή υγεία.
Η φύση βελτιώνει και την σχέση
Είτε ξεκινάτε έναν χαλαρό περίπατο στη φύση είτε μια εξαιρετικά απαιτητική ανάβαση, το να το κάνετε με τον σύντροφό σας, ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο σας δημιουργεί μια κοινή εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των μεταξύ σας δεσμών.
Και υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που το υποστηρίζουν, καθώς το να μοιραζόμαστε μια αίσθηση δέους στην ύπαιθρο φαίνεται να δημιουργεί βαθύτερες κοινωνικές συνδέσεις κα φιλίες.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.31
Δύση: 18.40
Σελήνη
2 ημερών
1821
Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα.
Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο.
Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
1906
Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.
1941
Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"