«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Οικονομικών, «διαφήμιζαν» την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη, ως χώρας της μίζας και της διαφθοράς, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στην χώρα – ευεργέτη .
Ποιά είναι η χώρα που είναι πιο γενναιόδωρη;
Ποια είναι η χώρα που δίνει τα περισσότερα και παίρνει όλες τις δουλειές; Ποια είναι η χώρα που στο Οργανόγραμμα των επιχειρήσεών της υπάρχει ειδικό τμήμα για ΜΙΖΕΣ;
Ποια είναι η χώρα που δίνει συστηματικά τις περισσότερες μίζες σε όλο τον κόσμο;
Ο δοσίλογος , ο μαυραγορίτης στα χρόνια της κατοχής έλεγε (σύμφωνα και με τον Εθνικό Μαυρογορίτη) «μας αγαπάνε οι Γερμανοί , σαν φίλοι ήρθανε».
Από τα χρόνια της κατοχής συνεχίζεται η ίδια ιστορία: Ο μαυρογορίτης-μιζαδόρος πολιτικός «τα παίρνει» από τον Γερμανό (κατακτητή) και μετά βγαίνει και λέει «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», « ο Ελληνας είναι μιζαδόρος» και «η χώρα διαφθαρμένη».
Ο Έλληνας μιζαδόρος θέλει τον Γερμανό του και για του λόγω το αληθές ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις «ελληνικών» σκανδάλων:
Σκάνδαλο SIEMENS, μια υπόθεση που αφορά χρηματισμό Ελλήνων πολιτικών και στελεχών δημόσιων οργανισμών, όπως ο ΟΤΕ, από την γερμανική εταιρεία Siemens, σχετιζόμενο με συμβάσεις προμήθειας υλικών, υπηρεσιών και συστημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο. Η Siemens είναι η ναυαρχίδα κάθε γερμανικής κυβέρνησης μια «ΕΤΑΙΡΕΙΑ- Στάζι» που εξυπηρετεί αμφίβολους σκοπούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Σκάνδαλο  C4I ,είναι το πρόγραμμα ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας που την εποχή 2001-2003, μεγαλοστελέχη και υπουργοί μελέτησαν σχεδίασαν παρήγγειλαν, υπέγραψαν και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες άπατες ,που έχουν γίνει πότε ,στην Ελλάδα και σε ολυμπιακά έργα, από την εποχή που ξεκίνησαν να γίνονται ολυμπιακά έργα παγκοσμίως. Δυστυχώς πληρώσαμε χωρίς ποτέ να λειτουργήσει το έργο !Φυσικά εμπλέκεται η SIEMENS.
Σκάνδαλο των υποβρυχίων τύπου 214 από τις εταιρείες HDW και Ferrostaal. Η ζημία που φέρεται ότι υπέστη το Δημόσιο μετράται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, καθώς από τις σχετικές συβάσεις που υπογράφηκαν δεν ενεργοποιήθηκαν οι ποινικές ρήτρες που προβλέπονταν από τη στιγμή που δεν εκτελέστηκαν τα αντισταθμιστικά οφέλη της σύμβασης. Φέρεται ότι υπήρξαν κακοτεχνίες (έγερναν τα υποβρύχια) αλλά και καθυστερήσεις στην παράδοση των υποβρυχίων. Στο σκάνδαλο αυτό φαίνεται να έγιναν και παρανομίες στην αγοροπωλησία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας ΜΑΝ που φέρεται να έχει πολλές ομοιότητες με το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, αφού και εδώ η Δικαιοσύνη ψάχνει ύποπτες διαδρομές «μαύρου χρήματος», που ενδεχομένως δόθηκαν ως «μίζες». Το σκάνδαλο αφορά την προμήθειας 142 τρόλεϊ από τον ΗΛΠΑΠ, το 2002, όπου διερευνάται εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, σε βαθμό κακουργήματος, όπως δωροδοκία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα.
Εάν συνεχίζουμε να ψάχνουμε θα διαπιστώσουμε ότι «όποια μίζα και αν σηκώσεις Γερμανό θα βρεις από κάτω»
Γνωρίζουμε βέβαια την οργανωτική ικανότητα και την τελειομανία των Γερμανών. Όταν οι «φίλοι» μας αποφάσισαν να κατακλύσουν την Ευρώπη με πλαστά κέρματα Ευρώ, το μεγαλύτερο σκάνδαλο πλαστών κερμάτων, δεν επέλεξαν για «συνεργάτες» τους Έλληνες αλλά του ειδικούς στα προϊόντα μαϊμού, τους κινέζους.
Το Σκάνδαλο των πλαστών κερμάτων λειτουργούσε ως εξής: τα  χτυπημένα και ταλαιπωρημένα νομίσματα του ευρώ  αποσύρονται από την κυκλοφορία και η Bundesbank δίνει το «πράσινο φως» για την καταστροφή τους. Τα νομίσματα που έχουν αποσυρθεί πωλούνται σε δημοπρασία ως παλιοσίδερα. Η Κίνα, μια από  μεγαλύτερους αγοραστές παλιοσίδερου, αγόραζε τα νομίσματα-μέταλλα και όταν έφθαναν στην Κίνα , η συμμορία των παραχαρακτών επανένωνε τα δύο κομμάτια και τα επανεισήγαγε στην ευρωζώνη χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο «ταχυδρόμων» συνήθως αεροσυνοδών Στη συνέχεια, οι αεροσυνοδοί πήγαιναν τα νομίσματα στη Bundesbank όπου τα αντάλλασσαν με χαρτονομίσματα. Στο κύκλωμα εμπλέκονται υπάλληλοι της Bundesbank και της Lufthansa.
Φυσικά το ανθελληνικό περιοδικό γερμανικό Spiegel είδε πίσω και από αυτό το σκάνδαλο Έλληνες εγκεφάλους

Δείτε την ιστορική ατάκα του Ελληνικού κινηματογράφου η οποία τείνει να μετατραπεί και σε προφητική


Free Joomla Extensions

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"