altΣτις τοπικές ενότητες Ρεντίνας, Λουτροπηγής, Ασημοχωρίου, Λεονταρίου, Αχλαδιάς, Ανάβρας, Κέδρου, Λουτρού και Παλιουρίου βρέθηκε η Ασημίνα Σκόνδρα.

Η μέχρι πρότινος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει καθημερινά τις επαφές της με τους συμπολίτες της, σε όλο το Νομό.

Η κ. Σκόνδρα, μετά από μια πολύ ενεργή βουλευτική θητεία, με απτά αποτελέσματα και πολύ θετικά σχόλια, αλλά και μετά από ένα πολύ καλό εκλογικό για την Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, συνεχίζει άοκνα τον αγώνα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ως η μόνη γυναίκα Βουλευτής της Ν.Δ., που έχει εκπροσωπήσει το Νομό Καρδίτσας στο ελληνικό κοινοβούλιο, η Ασημίνα Σκόνδρα έχει ήδη αφήσει το δικό της στίγμα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Σε ομιλία της κατά την πρόσφατη προεκλογική της περιοδεία ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, που οι συμπολίτες μου ανταποκρίνονται και επιβραβεύουν με την παρουσία τους, την προσπάθειά που έχω καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου μας. Είμαι εδώ για εσάς, είμαι πάντα δίπλα σας.
Στη νέα εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις, να ψηφίσουμε για το καλό του τόπου και της χώρας. Να αναδείξουμε την Νέα Δημοκρατία σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Η συμμετοχή στις εκλογές είναι η απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας. Η επιλογή μας στις εκλογές καθορίζει το μέλλον μας.
Από την πλευρά μου, θέλω να σταθώ σε δύο σημαντικά ζητήματα. Να σας ζητήσω να μην εφησυχάσετε, να ασκήσετε όλοι το εκλογικό σας δικαίωμα, η επιλογή σας να έχει τα ίδια κριτήρια με τις εκλογές του Μαΐου. Κλείνουμε τα αυτιά μας στις φωνές κάποιων μικρών κομμάτων, ειδικά αυτών που ενδύονται τον μανδύα των υπερπατριωτών και κυματίζουν θεωρίες, για την διακυβέρνηση της χώρας.
Οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας. Στο Αιγαίο, στον Έβρο, στη Μεσόγειο, στο μεταναστευτικό, στις αμυντικές δαπάνες και στην εξωτερική πολιτική. Συνολικά δεν έγινε καμία έκπτωση και καμία παραχώρηση. Η Ελλάδα κατέστη ισχυρή και θα γίνει ισχυρότερη.
Ψηφίζουμε για την συνέχεια στην πρόοδο, την κανονικότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ευημερία. Ψηφίζουμε για πολιτικές που απευθύνονται σε όλους. Επιλέγουμε με γνώμονα το έργο και όχι τις προεκλογικές κορώνες. Η Ελλάδα και η Καρδίτσα αξίζουν το καλύτερο.»
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίου δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου
για την Κυριακή
1 Οκτωβρίου


Τις επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες της Καρδίτσας συνεχίζειο επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας»,  νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας, 
κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ειδικότερα την
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
θα επισκεφτεί
τις παρακάτω Κοινότητες:

ΚΥΡΙΑΚΗ (πρωί)
ΚΑΡΟΠΛΕΣΙ 10.30 π.μ Σούφλας Νίκος
ΚΑΣΤΑΝΙΑ 11.45 π.μ Ζουμπογιάννη Αγορή
ΜΟΥΧΑ 12.30 μ.μ
Μπολτσής Λάμπρος

ΚΥΡΙΑΚΗ (απόγευμα)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 6.30 μ.μ Κωστόπουλος Δημήτριος
ΜΥΡΙΝΗ 7.30 μ.μ.
Γκατζής Βασίλειος
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 8.30 μ.μ. Παπαδόπουλος Ναπολέων

 

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.24
Δύση: 18.11
Σελήνη
17 ημερών
331 π.Χ.
Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά στα Γαυγάμηλα τον βασιλέα των Περσών Δαρείο.
820
Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μιχαήλ Β΄. Τον διαδέχεται ο υιός του Θεόφιλος.
1819
Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των αρχηγών των μεγάλων οικογενειών της Μάνης που ανήκαν στην Φιλική Εταιρεία εν όψει του Αγώνος.
1822
Σφαγές από τους Τούρκους στο Παλαιόκαστρο της Κρήτης.
1861
Κυκλοφορία των πρώτων ελληνικών γραμματοσήμων με παράσταση της κεφαλής του Ερμού.
1941
Οι Βούλγαροι εκτελούν 130 Έλληνες από την Κορμίστα Σερρών.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες πατριώτες στον Βόλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"